Kontakt
×

Kontaktuppgifter

Vill du boka lägergården, scoutområdet eller har du kanske frågor om något? Ring eller maila så pratar vi vidare.

Maria Tisell / Föreståndare Stora Strand

070-261 59 10
maria@storastrand.se

3 oktober 2020

Jag vill anmäla mig 

I år blir det ingen hösthajk med övernattningar men vi siktar på att ha en heldag fullspäckad med roligheter på Stora Strand – en så kallad hösthajksdag!

När?
Du är välkommen till Stora Strand från klockan 11 och vi drar igång första samlingen och aktiviteten kl 12. Du kan bli hämtad kl 21 då vi avslutar dagen.
Vad?
Du behöver inte packa med dig något särskilt då vi inte kommer göra något så krävande som kräver ombyte och dusch. Vi kommer dock vara utomhus under dagen och det kan därför vara bra med regnkläder då det ser ut att regna hela lördagen. Vi äter både lunch och middag under dagen så du kommer inte att gå hungrig.
Kostnad?
Kostnad är 200kr och betalas med swish eller kontant.
Angående Covid-19
För att minska risken för spridning av Covid-19 har vi valt att genomföra hösthajken utan några övernattningar. Vi har även valt aktiviteter som inte kräver någon kroppskontakt. Vi kommer vara en del utomhus under dagen men vid samlingar inomhus försöker vi sprida ut oss något. Handsprit kommer finnas tillgänglig under hela dagen.
Du kan hjälpa till genom att ofta tvätta händerna under dagen samt att försöka hålla ett visst avstånd till andra deltagare under dagen. Men framför allt: om du har några förkylningssymptom så stannar du hemma. Jag förstår att det skulle vara tråkigt att missa denna hösthajksdag p.g.a. att du känner dig lite förkyld, men det kommer många fler läger framöver!

Facebook-event