Kontakt
×

Kontaktuppgifter

Vill du boka lägergården, scoutområdet eller har du kanske frågor om något? Ring eller maila så pratar vi vidare.

Maria Tisell / Föreståndare Stora Strand

070-261 59 10
maria@storastrand.se

Kock – Stora Strand

Om du är en kock som gillar att göra det där lilla extra, är strukturerad och flexibel – då kan den här rollen vara helt rätt för dig. Arbetet gäller främst helger samt hela veckor på sommaren.

Stora Strand är en läger- och kursgård strax utanför Åmål, Dalsland. Stora Strand drivs av SMU i Ånimskog, som är en del av Equmenia Sverige. Läs mer om gården.

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba brett och varierat med arbetsuppgifter inom matlagning och planering av arbetet i köket. Exempel på arbetsuppgifter är

  • Skriva och planera meny för grupper på 50-150 personer.
  • Planera inköp av råvaror och laga mat.
  • Leda arbetet i köket tillsammans med personal.

Du kommer också arbeta nära tillsammans med föreståndaren för gården i stor utsträckning, som i ett led att förenkla era bådas arbetsuppgifter.

Om dig?

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du har arbetat som kock tidigare, eller har utbildat dig inom området. Egenskaper som vi bedömer som viktiga och framgångsrika för rollen är initiativförmåga, flexibilitet och serviceinriktad.

Du har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer och får lätt förtroende. För att trivas i rollen har du också ett strukturerat och självständigt arbetssätt som också präglas av att se möjligheter. Du har körkort och tillgång till egen bil.

Helt enkelt, du gillar att laga god mat till många!

Låter det här som något för dig?

Skicka ett mail till maria@storastrand.se med ett kort personligt brev och beskriv dina tidigare erfarenheter som kock eller relevant bakgrund.

Ansökningar kommer behandlas löpande.

Arbetsform: Timanställning / Fakturera från eget företag.
Omfattning: Helger / Hela veckor sommaren.